Advert
as

Belediye Binası ile Camiler Dezenfekte Edildi

Belediye Binası ile Camiler Dezenfekte Edildi

Solhan Belediyesi, Corona virüs tedbirleri kapsamında Belediye Hizmet Binası, camiler, terminal ile şehiriçi halk otobüsleri dezenfekte etti.

Solhan Belediyesine bağlı özel kıyafet ve ekipmanlı personellerin, Covid-19 tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

 Daha önce toplu taşıma araçları, yolcu durakları ve belediye hizmet binasının dezenfekte edildiği anımsatılan açıklamada; banka, mini terminal ile camilerin dezenfekte edildiği belirtildi.

 Konu hakkında yapılan açıklamada, “Camiler ile Cami Abdesthaneleri, Taziye Evleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü, PTT,  taksi araçları, taksi durakları, servis araçları, banka, kahveler, gençlik merkezi ve spor salonlarını uzman ekiplerimizce titizlikle dezenfekte edildi. Dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”denildi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum