Advert
as

Gençlik Merkezi Personelinden Maske Üretimi

Gençlik Merkezi Personelinden Maske Üretimi

Solhan Gençlik Merkezi ile İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü personelleri, sağlık çalışanları için şeffaf bariyerli maske üretimine başladı.

Sağlık çalışanları için şeffaf bariyerli maske üretimine başlayan Gençlik Merkezi ile İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü personelleri, bu zor süreçte her daim sağlık çalışanlarının yanında olduklarını belirttiler.
 
Ellerinden geldiği kadar sağlık çalışanlarına destek olmak istediklerini kaydeden Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan,“Ülkemizde ve tüm dünyada devam eden koronavirüs salgını dolayısıyla koruyucu tedbirler almaya devam ediyoruz. Biz de kurum olarak şeffaf bariyerli maske üretimine başladık. Ürettiğimiz maskeler, tüm yüz kısmını koruması hem de kolay temizlenmesi bakımında kullanışlı. İlçe Kaymakamımızın direktifleri doğrultusunda öncelikle tüm sağlık çalışanları, emniyet personeli, jandarma teşkilatı ve vefa destek grubu çalışanları için ilk etapta 400 şeffaf bariyerli maske üretimi gerçekleştireceğiz. Elini taşın altına koyan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz her daim sağlık çalışanlarının yanındayız. İnşallah en kısa sürede koronavirüs salgınından kurtulur normal yaşantımıza döneriz. " ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum