Advert
as

Kadın Doğum Uzmanı Ismayılov, Göreve Başladı

Kadın Doğum Uzmanı Ismayılov, Göreve Başladı

Solhan Devlet Hastanesine atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Tural Ismayılov göreve başladı.

92. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurasında atanması yapılan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Tural Ismayılov, Solhan Devlet Hastanesindeki görevine başladı.

 

Uzm. Dr. Tural Ismayılov kimdir?

Ortaokul ve liseyi Azerbaycan'da bitiren Ismayılov,  2005 yılında Azerbaycan Tıp Üniversitesine başladı. 2007-2011 yıllarında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde okudu. 2012 Şubat ayında İstanbul Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümüne başlayarak, 2016 yılının Şubat ayın'da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak mezun oldu. Ismayılov 2016-2020 arasında İstanbul'da özel hastanelerde görevine devam etti. 20 Mart 2020 tarihinde 92. Dönem DHY kurasıyla Solhan Devlet Hastanesine atanarak görevine başlayan Ismayılov aynı zaman da Türk Tabipler Birliği ve Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği üyesidir.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum