Advert
as

Akın: Bingöl ve Muş’tan Endişeliyim!

Akın: Bingöl ve Muş’tan Endişeliyim!

Bilim Kurulu Üyesi Akın: "En çok endişe ettiğimiz İstanbul kaynaklı virüsün yayıldığı Muş, Bingöl gibi illerimiz" dedi.

Bilim Kurulu Prof. Dr. Levent Akın, koronavirüsün yayılımıyla ilgili yaptığı açıklamada Bingöl’ü de anarak endişe duyduklarını söyledi. Bingöl'le ilgili bu korkutan açıklama sonrası, şehirde ne gibi önlemlerin alınacağı merak konusu oldu.

 Habertürk’ten Muharrem Sarıkaya’nın sorularını yanıtlayan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Akın, İstanbul’un en sıkıntılı yer olduğunu kaydederek, “İstanbul en sıkıntılı olduğumuz yer; biraz yataya doğru düzleşti, ama kesin böyle dememiz için birkaç gün daha zamana ihtiyacımız var. Ankara ise yokuş tırmanan kamyon gibi ağır yükseliyor, bu da bizi rahatlatıyor” dedi.

 Akın, daha sonra Bingöl’ü de anarak, “En çok endişe ettiğimiz ise İstanbul kaynaklı virüsün yayıldığı Muş, Bingöl gibi illerimiz. Henüz oralarda ne olacağını ölçemiyoruz, çünkü 2 günde sonuç vermiyor, en az iki haftada ortaya çıkıyor, sonrasında da bir o kadar seyri sürüyor. Bu da öngörümüzü azaltıyor…” değerlendirmesini yaptı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum