Advert
as

Solhan Girişindeki Orta Refüj Ağaçlandırıldı

Solhan Girişindeki Orta Refüj Ağaçlandırıldı

D-300 Karayolları orta refüj ağaçlandırma çalışmaları, Dilektepe Köy yol ayrımından Sanayi kavşağına kadar yapıldı.

 Solhan Orman İşletme Şefliği, daha yeşil ve güzel bir görüntü oluşturmak amacıyla ilçe girişindeki orta refüjlerde başlatmış olduğu yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor.

Ağaçlandırma çalışmalarıyla güzel bir görüntü oluşturduğunu belirten İlçe Orman İşletme Şefi Mehmet Döner,"Orta Refüj Ağaçlandırma Projesi kapsamında Dilektepe Köy yol ayrımından Sanayi kavşağına kadar olan yaklaşık 2 km’lik orta refüje 700 adet karaçam, sedir ve mazı fidanları diktik. Geri kalan 1 km’lik bölüme ise daha sonra fidan dikeceğiz. Ağaçlandırma çalışmalarına vermiş olduğu büyük katkıdan dolayı özellikle Bingöl Orman İşletme Müdürümüz Sayın İbrahim Börü’ye, Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız’a ve katılımcılara çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 D-300 karayolları orta refüj ağaçlandırma çalışmalarına Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Bingöl Orman İşletme Müdürü İbrahim Börü, Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Ahmet Barman, Solhan İlçe Şefi Mehmet Döner ile Orman ve Belediye Personeli katıldı.

 Orta refüj ağaçlandırma çalışmalarının Solhan’a ayrı bir güzellik katacağını dile getiren Başkan Abdulhakim Yıldız, “Solhan'a ayrı bir güzellik katacak olan bu güzel proje Solhan’ımıza hayırlı olsun. Bu güzel çalışma için Bingöl Orman İşletme Müdürlüğüne ve Solhan İlçe Şefliğine teşekkür ediyorum.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum