Advert
as

Minikler Uzaktan Eğitim ile Kur'an-ı Kerim Öğrendi

Minikler Uzaktan Eğitim ile Kur'an-ı Kerim Öğrendi

İlçe Müftülüğüne bağlı kurslarda kayıtlı olan 70 öğrenci, uzaktan eğitimle Kur’an-ı Kerim öğrendi.

Koronavirüs salgını nedeniyle eğitim ve öğretime ara verilen Kur'an Kurslarında, uzaktan eğitimle 70 minik öğrenci Kur’an-ı Kerim öğrendi.

 

Kur’an Kurslarındaki uzaktan eğitim ile ilgili açıklama yapan İlçe Müftüsü Muharrem Dutar,“Koronavirüs salgını nedeniyle eğitim ve öğretime ara verilen 04-06 Yaş Grubu Kur'an Kurslarımızda Uzaktan eğitim hız kesmeden devam ediyor. Anne ve babaların destekleri, hocalarımızın gayret ve Kur'an bülbüllerimizin azim ve istekleriyle 8 minik öğrencimiz daha Kur'anla buluştu. Üç 04-06 Yaş Kur'an Kursumuzda 80 öğrencimizin devam ettiği bu dönemde 70 yavrumuz Kur'anı öğrendi. Bu ay sonuna kadar tüm öğrencilerimiz inşallah Kur'ana geçmiş ve Peygamberimizin güzel ahlakını tanımış olacaktır. Bu süreçte gayret gösteren tüm hocalarımıza, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen velilerimize ve geleceğimizin teminatı yavrularımıza teşekkür ederiz. Cenab-ı Hak nesillerimizi Kur'ansız, Gönüllerimizi imansız, gençlerimizi namazsız ve ahlaksız, cennet vatanımızı sahipsiz bırakmasın.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum