Advert
as

İhtiyaç Sahibi 600 Aileye Gıda Kolisi

İhtiyaç Sahibi 600 Aileye Gıda Kolisi

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkili olan Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle Solhan Belediyesi tarafından ilçede bulunan 600 ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi dağıtıldı.

 

Solhan Belediyesi tarafından ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi 600 aileye gıda kolisi dağıtımı yapıldı.

 

İhtiyaç sahibi ailelere yapılan yardımlar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, “Dünya ve ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde birlik beraberlik içinde her zaman olduğu gibi bizlerde üzerimize düşeni yapma çabası içerisindeyiz. Bu mübarek Ramazan ayında her sene olduğu gibi bu senede Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza koli diye tabir ettiğimiz kuru gıda yardımında bulunuyoruz. Vatandaşlarımıza, ailelerimize belediyemizin imkânları doğrultusunda oluşturmuş olduğumuz kolileri dağıtıyoruz. Bu kapsamda başka illerde sezonluk çalışan vatandaşlarımız, inşaatlarda çalışarak ailelerini geçindirmeye çalışan vatandaşlarımız ve özellikle ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızı yaptığımız araştırmalar sonucu tespit ederek, ekiplerimiz tarafından kendilerine hazırlatmış olduğumuz 600 gıda kolisini ulaştırdık Allaha şükür. Buruk geçirdiğimiz bu Rahmet ve bereket ayında ihtiyaç sahiplerinin, ihtiyacına merhem olmaya çalışıyor bu duygu ve düşüncelerle inşallah her geçen gün biraz daha desteklerimizi ve yardımlarımızı vermeye çalışacağız. Bu kolilerin hazırlanmasında bize destek olan hayırsever insanlarımızdan Allah razı olsun. İnşallah en kısa sürede bu Korona virüs salgınından da kurtulup normal yaşantımıza döneriz. Rabbim bizleri merhametinden eksik etmesin. Rabbim Ramazanı, Ramazan gibi, Bayramları da bayram gibi geçirmeyi bizlere nasip etsin İnşallah.”dedi.

 

Solhan Belediyesi’nce hazırlanan gıda kolileri evlerine ulaşan vatandaşlar; “Allah devletimizden razı olsun. Salgın nedeniyle zor günler geçiriyorduk. Belediyemiz bizim yanımızda olduğunu gösterdi. Ekipler kapı kapı gezerek bize hem başkanımız selamlarını iletti, hem de yardım kolilerini ulaştırdı. Allah hepsinden razı olsun.” dediler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum