Advert
as

Yüzen Adalar’da Sessizliğe Büründü

Yüzen Adalar’da Sessizliğe Büründü

İlçemiz sırları içerisinde bulunan Yüzen Adalar, koronavirüs tedbirleri nedeniyle en sakin günlerini yaşıyor.

İlimizin turizmdeki en önemli yerleri arasında gösterilen Yüzen Adalar, koronavirüs tedbirleri nedeniyle en sakin günlerini yaşıyor.

 

Her dönem doğa ve fotoğraf tutkunlarının uğrak yeri olan Yüzen Adalar, koronavirüs sessizliği yaşanıyor. Yılın her döneminde büyük rağbet gören Yüzen Adalar salgın riskinin sona ermesinin ardından misafirlerin uğrak yeri olmaya devam edecek.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından ''Yüzen Adalar Tabiat Anıtı'' olarak koruma altına alınan, rüzgarın yönüne göre yer değiştiren Yüzen Adalar her yıl doğaseverlerin yanı sıra gelin ve damatların da fotoğraf çekimi için tercih ettiği mekanların başında geliyor. Koronavirüs nedeniyle en sakin günlerin yaşandığı yüzen adalarda kuşlar ve kurbağa sesleri yankılanıyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum