Advert
as

Başkan Üstündağ’dan Solhanlı Çocuklara Voleybol Seti

Başkan Üstündağ’dan Solhanlı Çocuklara Voleybol Seti

İlçemizde kendi imkanlarıyla inşaat ipiyle ördükleri filede futbol topu ile voleybol oynayan çocuklara TVF Başkanı Üstündağ tarafından voleybol seti gönderildi.

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Halimepınar Mahallesi'nde dört saatlik izinlerinde kendi imkanları ile voleybol sahası oluşturarak voleybol oynadı. Sosyal medya ve haber sitelerinde haber konusu olduktan sonra Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından çocuklara voleybol seti gönderildi. 

Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Zeki Erkuş ve Solhan Gençlik Merkezi personelleri tarafından çocuklara voleybol file seti ve iki adet voleybol topu teslim edildi. Tamamlanan voleybol sahasında voleybol oynamanın mutluluğunu yaşayan çocuklar, teşekkürlerini iletip, kendileriyle özel bir maç yapması için Türkiye Voleybol Federasyon Mehmet Akif Üstündağ'ı ilçeye davet etti. 

Türkiye Voleybol Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Zeki Erkuş, "Koronavirüs Covid-19 münasebetiyle çocukların sokağa çıkma yasağı olduğundan dolayı inşaat ipinden voleybol filesi yapmaları, futbol topu ile voleybol oynamaları ve bunun üzerine çocuklarımızın büyüklerinden istekleri olmuştu. Durumdan haberdar olan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ da Çocuklarımız için mini voleybol seti gönderdi. İnşallah birkaç tane set daha gönderirler. Bizler de üzerimize düşeni yaparak Halimepınar Mahallesi'nde bulunan çocuklarımız ile birlikte fileleri kurduk. Çocuklar şu an voleybol oynuyorlar ve çok mutlu oldular. Ben il temsilcisi olarak bu sevinci çocuklarla paylaştım, çocuklar çok mutlu oldular, biz de çok mutlu olduk" dedi. 

Çocuklar da voleybolsetine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve tüm ekibe teşekkürlerini sundu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum