Advert
as

Hüda Par’dan Arakonak’taki Sel Mağdurlarına Ziyaret

Hüda Par’dan Arakonak’taki Sel Mağdurlarına Ziyaret

Hüda Par Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş, selin yaşandığı Arakonak beldesinde incelemelerde bulunarak mağduriyet yaşayan vatandaşların zararlarının karşılanması için yetkililere çağrıda bulundu.

Arakonak Beldesinde meydana gelen sel felaketinin yaşandığı bölgede incelemelerde bulunan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş, Solhan İlçe Başkanı Sadrettin Kırım ve beraberindeki partili heyet, sel nedeniyle büyük maddi zarar gören vatandaşların yaşadıkları sorun ve sıkıntıları dinledi.

İncelemenin ardından basına açıklama yapan Açıkbaş, ilçe halkının büyük mağduriyet yaşadığını ve yetkililerin söz konusu mağduriyeti gidermesi gerektiğini hatırlattı.

Başkan Açıkbaş,"Arakonak Beldesinde meydana gelen sel felaketinden dolayı belde halkımızı ziyaret ettik. Tarlalar ve birçok ev kullanılamaz haldedir. Selin ne kadar etkili olduğunu gözlerimizle gördük. Burada 2'nci kez selin olduğunu belde halkından duyduk. Burada birçok tarım arazisi derenin aşması sonucu kullanılamaz halde olduğunu gördük. Burada yetkili olan kurum ve yetkililerin bir an önce hasar tespit çalışmalarını yapmalarını ve vatandaşların zararlarını gidermelerini istiyoruz. HÜDA PAR olarak belde halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Allah bu tür bela ve musibetlerden bizleri muhafaza etsin." dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum