Advert
as

Solhan Spor, Transferlere Hız Kesmeden Devam Ediyor

Solhan Spor, Transferlere Hız Kesmeden Devam Ediyor

Solhan Spor Voleybol Kulüp Başkanı Sebahattin İslamoğlu, dört oyuncu ile anlaştıklarını açıkladı.

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, libero Ali İhsan Heper, libero Burak Hazırol (Bate), Belarus'lu smaçör Pavel Kuklinski ve pasör Orçun Ergün ile anlaştıklarını açıkladı.

 

AXA Sigorta Efeler Ligi yeni ekibi Solhan Spor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

 

Solhan Spor Kulübü Başkanı Sebahattin İslamoğlu, Solhan Spor 2019-2020 sezonunda takımda olan libero Burak Hazırol ile yeniden anlaştıklarını belirterek onun yanı sıra Belarus'lu smaçör Pavel Kuklinski, pasör Orçun Ergün ve libero Ali İhsan Heper ile anlaşmaya vardıklarını dile getirdi.

 

Başkan İslamoğlu, “Efeler Liginde iddialı bir kadro ile yola devam etmek için ekip arkadaşlarımız ile transferleri ince eleyip sık dokuyarak seçiyoruz. Bu kapsamda libero Ali İhsan Heper, libero Burak Hazırol (Bate), Belarus'lu smaçör Pavel Kuklinski ve pasör Orçun Ergün’ü renklerimize bağladık, arkadaşlarımızla bu sezon iyi işler çıkartacağımız kanısındayım. Transferlerimizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Burak Hazırol Kimdir?

1991 doğumlu libero Burak Hazırol (Bate), kariyerine Arçelik'te başladı. Daha sonra Fenerbahçe, Tokat Belediye Plevne, Afyon Belediye Yüntaş, Şahinbey Belediyesi ve İnegöl Belediyespor takımlarında mücadele eden ve 2019-2020 sezonunda ise Solhan Spor'da mücadele ederek Efeler Ligi'ne çıkış biletine ortak oldu. 2020-2021 sezonunda yeniden Solhan Spor ile anlaştı.

 

Pavel Kuklınskı Kimdir?

1989 doğumlu 1.94 boyundaki Belarus'lu smaçör Pavel Kuklinski, 2009-2013 sezonlarında Belarus'un Kommunalnik Grodno takımında, 2013-2016 sezonunda Belarus'un Bate BGU Borisov takımında, 2016-2017 sezonunda Belarus'un Stroitel Minsk takımında, 2017-2018 sezonunda Fransa'nın Paris Volley takımında ve 2018-2019 sezonunda ise Çin'in Tijanjin QuanYunCun Men's Volleyball Clun takımında oynadı. 2019-2020 sezonunda Katar'ın Al-Ahly Doha takımında mücadele eden Kuklinski, 2020-2021 sezonunda Solhan Spor ile anlaştı.

 

Orçun Ergün Kimdir?

1992 İstanbul doğumlu 1.95 boyundaki pasör Orçun Ergün, voleybola Beşiktaş altyapısında başlayıp A takıma kadar yükseldi. 17 kez milli forma giyen pasör Ergün; Beşiktaş, Ziraat Bankası, Şahinbey Belediyesi, Tokat Belediye Plevne, Arhavi Belediyesi ve Halkbank takımlarında oynadı. Ergün, 2020-21 sezonunda Solhan Spor ile anlaştı.

 

Ali İhsan Heper Kimdir?

1999 doğumlu libero Ali İhsan Heper, Afyon Kurşun Gençlik Spor Kulübü'nde voleybola başladıktan sonra 15 yaşında Galatasaray altyapısına transfer olarak voleybol hayatını sürdürüp 3 sezon Galatasaray forması giydi. Liseler arası Dünya Şampiyonasında Doğa Kolejiyle Dünya Şampiyonluğu yaşayan ve U-20 Milli Takım forması giyen Heper; Balspor'da 1 sezon kiralık oynadı. 2018-19 sezonunda Palandöken Belediyesi voleybol takımında mücadele edip final oynama başarısı gösterirken 2019-2020 sezonunda ise Afyon Belediye Yüntaş Spor ile birlikte Efeler Ligi'ne çıkış biletini kazanan Heper, yeni sezonda Solhan Spor ile anlaştı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum