Advert
as

Başkan Yıldız’dan, Solhanlılara Doğalgaz Müjdesi

Başkan Yıldız’dan, Solhanlılara Doğalgaz Müjdesi

Uzun süre Solhan kamuoyu gündeminde düşmeyen Doğalgaz sorunu için müjdeli haber Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’dan geldi.

 

Solhan’ın Doğalgaz talebi için uzun süredir çalışmaların yürütüldüğünü belirten Başkan Yıldız, Doğalgaz için önümüzdeki hafta sözleşmenin imzalanacağını ve akabinde çalışmalara start verileceğini belirtip emeği geçen ve katkı sunanlara teşekkür etti.

 

Solhan’a Doğalgaz getirilmesi için ilçe halkına vaatlerinin olduğunu ve bu doğrultuda verilen mücadelenin sonucunda gerekli destekleri alarak Doğalgaz için son aşamaya geldiklerini belirten Yıldız, ilçe halkının taleplerinin karşılanmasında emek veren ve desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ederken ilçe halkına müjdeli haberi vermenin mutluluğunu yaşadıklarını aktardı.

 

Hafta sonu Bingöl’de yapılan açılışlarda Enerji Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’ın Solhan’a 2021 yılında doğalgaz verilmesinin kesin olduğunu ancak 2020 yılında ise sürpriz olacağını belirttiğini aktaran Başkan Yıldız; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Kalkınma Eski Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun,  Ak Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu, İl Genel Meclis üyeleri Rıza Çelik ve Gıyasettin Çakar, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan ile birlikte Enerji Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’ı ve Doğugaz ortaklarından Abdurrahim Özge’yi ziyaret ederek Solhan’a 2020 yılı içinde Doğalgaz verilmesi için istişarede bulunduklarını belirtti.

 

Görüşmeler neticesinde 2020 yılı içinde Solhan’ın Doğalgaz’a kavuşacak müjdesini aldıklarını ifade eden Başkan Yıldız, “Solhan’a Doğalgaz verilebilmesi için Doğugaz firmasının Santral (Regülatör)için 3 Milyon TL’ye ihtiyaç olduğunu belirtmişlerdi. Özaltın Firması Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hayrettin Özaltın ve Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Cengiz tarafından 2 Milyon TL destek sözü verildi. Bu kaynak temini ile Doğugaz firması ortaklarından Sayın Abdurrahim Özge ile yaptığımız istişare sonucunda Solhan’a doğalgaz verilmesi için söz aldık. Önümüzdeki hafta içinde Solhan’da sözleşme imzalamayı planlıyoruz. İlçemize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

 

Emeği Geçenlere Ve Destekverenlere Teşekkür

Başkan Yıldız ayrıca; “Doğalgazın ilçemize verilmesinde emeği geçen Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Dr. Cevdet Yılmaz’a, Enerji Bakan Yardımcımız Sayın Abdullah Tancan’a, Bingöl Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek’e, Kalkınma Eski Bakan Yardımcımız Sayın Av. Yusuf Coşkun’a, Ak Parti Bingöl İl Başkanımız Sayın Mehmet Hanefi Güler’e, Ak Parti Solhan İlçe Başkanımız Sayın Nihat Doğu’ya ve katkısı olan Özaltın Firması Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hayrettin Özaltın ve Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Cengiz ile Doğugaz Firması ortaklarından Sayın Abdurrahim Özge ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum