Advert
as

3 Bin 150 Aileye Kurban Eti Ulaştırıldı

3 Bin 150 Aileye Kurban Eti Ulaştırıldı

​Her yıl Kurban Bayramı'nda binlerce aileye kurban eti ulaştıran Bingöl Umut Kervanı Derneği hayırseverlerin bağışladığı kurbanları keserek etini binlerce muhtaç aileye ulaştırdı.

Bingöl Umut Kervanı Derneği, "Hayat Birlikte Güzel" teması ve "Kurbanınız Umut Olsun" sloganıyla Kurban Bayramı öncesi başlattığı kurban bağışı kampanyası kapsamında yetim, öksüz, dul, fakir ve muhtaç ailelerin yüzlerini güldürdü. Yardım Derneği, Kurban Bayramı dolayısıyla 3 bin 150 fakir ve muhtaç aileye kurban eti ulaştırdı.

 

Bingöl Umut Kervanı Derneği, hayırseverler ile fakir ve muhtaçlar arasında köprü vazifesi görmeye devam ediyor. Dernek üye ve gönüllülerinden oluşan ekipler, mahalle mahalle dolaşarak daha önce tespit edilen muhtaç ve yetim ailelere kurban etlerini dağıttı.

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkanı Mehmet Tamaç, sadece bayramlarda değil yıl boyunca gıda, giyim, barınma gibi temel ihtiyaçların yanı sıra maddi olarak da binlerce mağdur ve muhtaç aileye yardım eli uzattıklarını ifade etti.

 

Kendilerine vekâlet yoluyla kurban bağışlayarak hisse gönderen hayırseverlere teşekkür eden Tamaç, fakir ve muhtaç ailelere ulaştırılması için hayırseverler tarafından bağışlanan kurbanları keserek etlerini binlerce muhtaç aileye ulaştırdıklarını söyledi.

 

Kurban bağışları neticesinde 350 hisse kurbanlık kestiklerini ifade eden Tamaç, şöyle konuştu:

 

"Kestiğimiz kurbanlıkları, 3 bin 150 aileye ikişer kilo olarak paketleyip önceden tespit ettiğimiz muhtaç ve fakir olan ailelere ulaştırdık. Vatandaşlarımızın ve hayır sahiplerinin bize emanet olarak verdikleri kurbanları tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Cenabı Allah, hayırseverlerin yapmış olduğu bu kurbanları kabul eylesin, devamını getirsin inşallah. Bu çalışmada emeği geçen, bizimle koşturan, bayramdan fedakârlık eden, ailesinden ayrı kalıp, sıcağın altında koşturan üyelerimizden ve kardeşlerimizden Rabbim razı olsun"

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum