Advert
as

Hüda Par’ın İlçe Kongreleri Belli Oldu

Hüda Par’ın İlçe Kongreleri Belli Oldu

HÜDA PAR Bingöl İlçe Teşkilatları içerisinde bulunduğumuz Ağustos ayında Merkez, Karlıova, Genç ve Solhan İlçelerinde kongrelerini gerçekleştirecek. İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Pandemi süreci nedeniyle yapılacak olan İlçe Kongreleri Parti Binalarında gerçekleştirilecektir.

Kongre çalışmaları hakkında bilgi veren HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş, kongre hazırlıklarımız sürüyor, bu zor süreçte kongrelerimizi sağlık tedbirleri kapsamında en iyi bir şekilde yürütmeye gayret gösteriyoruz. Yapılacak olan Kongre seçimleri ile birlikte yeni yönetim kadrolarımız ile halkımız için daha faydalı ve etkin siyaset yapacağımıza inanıyoruz. Bu vesile ile yapılacak olan kongrelerimiz ’in Ülkemiz, Halkımız ve Partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şeklinde konuştu.

 

KONGRE TARİHLERİ

 

HÜDA PAR Karlıova İlçe Teşkilatı Kongre Tarihi: 15 Ağustos

 

HÜDA PAR Genç İlçe Teşkilatı Kongre Tarihi: 16 Ağustos

 

HÜDA PAR Solhan İlçe Teşkilatı Kongre Tarihi: 22 Ağustos

 

HÜDA PAR Merkez İlçe Teşkilatı Kongre Tarihi: 23 Ağustos

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum