Advert
as

Başkan Yıldız’dan Covid-19 Denetimi

Başkan Yıldız’dan Covid-19 Denetimi

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız başkanlığında, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında işyerlerinde denetim gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda tüm il ve ilçelerde “Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla başlatılan Covıd-19 tedbirlerine yönelik denetimlere Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Yazı İşleri Müdürü Ömer Özcan Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü V.  Fethi Aslan, İlçe Sağlık Müdürü V. Ömer Faruk Dolgun ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü V. İrfan Bozkurt’tan oluşan heyet ile birlikte, koronavirüs ile mücadele kapsamında virüsün yayılma ve bulaşma hızının artması, vaka sayısının önüne geçilmesi yönünde İçişleri Bakanlığının genelgesine istinaden işyerlerinde denetim yaptı.

 

Başkan Yıldız, denetimlerde sosyal mesafeye ve maske eldiven kullanımına dikkat edilmesi, çalışanların ve müşterilerin ürünlere asgari düzeyde temas etmeleri ve işyerlerinde hijyen kurallarına uyulması konularında bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum