Advert
as

Solhan Spor, Hazırlık Turnuvasına Katılacak

Solhan Spor, Hazırlık Turnuvasına Katılacak

İstanbul’da düzenlenecek olan hazırlık Turnuvasına katılacak olan temsilcimiz Solhan Spor ilk karşılaşmasında Galatasaray mücadele edecek.

Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, 20 Ağustos tarihinde başlayacak olan hazırlık turnuvasında Galatasaray ve İstanbul BŞB. takımlarıyla karşılaşacak.

 

AXA Sigorta Efeler Ligi yeni temsilcilerinden Bingöl ekibi Solhan Spor, lig müsabakaları öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

 

13 Eylül 2020 tarihinde başlayacak olan AXA Sigorta Efeler Ligi müsabakaları için hazırlıklarını sürdüren Solhan Spor, hazırlık maçları kapsamında voleybolun köklü takımlarından Galatasaray ve İstanbul BŞB.

takımlarıyla karşılaşacak.

Üç takım şeklinde eşleşilen turnuvada; ilk karşılaşma Galatasaray Solhan Spor arasında 20 Ağustos 2020 Perşembe Günü Saat: 17.00'da, ikinci karşılaşma İstanbul BŞB. Galatasaray arasında 21 Ağustos 2020 Cuma Günü Saat: 15.00'da son karşılaşma ise, Solhan Spor İstanbul BŞB. arasında 22 Ağustos 2020 Cumartesi Günü Saat: 15.00'da oynanacak. Karşılaşmalar İstanbul’da Haldun Alagaş Spor Salonunda oynanacak. Öte yandan hazırlık turnuvası öncesinde Solhan Spor 18 Ağustos 2020 Salı Günü Saat: 17.00'da Fenerbahçe ile bireysel hazırlık maçına çıkacak. Karşılaşma İstanbul'da Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanacak.




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum