Advert
as

Hüda Par İlçe Başkanı Kırım Güven Tazeledi

Hüda Par İlçe Başkanı Kırım Güven Tazeledi

HÜDA PAR Solhan İlçe Teşkilatı 3’üncü Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongre sonucunda mevcut Başkan Sadrettin Kırım güven tazeledi.

 

HÜDA PAR Solhan İlçe Teşkilatı 3’üncü Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Parti binasında düzenlenen kongreye HÜDA PAR İl Başkanı Orhan Açıkbaş, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Kongrede yapılan yoklamanın ardından, divan başkanlığı seçimi yapıldı.

 

Kongrede faaliyet raporunun okunmasının ardından yapılan seçimde mevcut başkan Sadrettin Kırım, yeniden seçildi.

 

Kongre sonrasında açıklama yapan Başkan Kırım, “Solhan 3’üncü Olağan Kongremiz başta ilçemize ve İslam âlemine hayırlı olsun. İlçe başkanlığına tekrar seçilmemden dolayı delegelerimize teşekkür ediyorum.”dedi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum