Advert
as

İlçenin Kurtuluşu ile Zafer Bayramı Birlikte Kutlandı

İlçenin Kurtuluşu ile Zafer Bayramı Birlikte Kutlandı

Solhan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103'üncü yıl dönümü olan 28 Ağustos ile Zafer Bayramının 98'inci yıl dönümü olan 30 Ağustos, aynı günde kutlandı.

Zafer Bayramının 98. yıldönümü ile Solhan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıldönümü Hükümet Konağı bahçesinde törenle kutlandı.

 

Törene Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı, Belediye Başkan Vekili Vahap Maç, İlçe Emniyet Müdürü Halil Koç, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Asteğmen Oğuzhan Uysal, Emniyet ve Askeri personel, Kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

 

Programda, Zafer Bayramının 98. yıldönümü nedeniyle Askerlik Şubesi Başkanı Asteğmen Oğuzhan Uysal tarafından günün anlam ve önemi hakkında konuşma yapıldı.

 

İstiklal Mücadelesinin en zor şartlarda ve imkânsızlıklara rağmen büyük bir kahramanlık destanı yazılarak 30 Ağustos günü zaferle sonuçlandığını belirten Askerlik Şubesi Başkanı Asteğmen Oğuzhan Uysal, 30 Ağustos’un esaret zincirine vurularak yok edilmek istenen bir Milletin “Ya İstiklal Ya Ölüm” parolasıyla başlattığını ve yedi düvele karşı verdiği destansı mücadelenin zaferle taçlandığını söyledi.

 

Program İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı’nın tebrikleri kabul etmesi sonucu sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum