Advert
as

Sözen,“Solhan Spor İlimize Değer Katacaktır”

Sözen,“Solhan Spor İlimize Değer Katacaktır”

Solhan Spor Kulüp Başkanı Ziya Sözen, “İlimize gelen takımlar sayesinde esnafımızda ekonomik olarak bu pastadan faydalanacaktır. Solhan Spor ilimize her anlamda katma değer katacaktır.” dedi.

7 yıl önce Solhan YİBO’da başlayan hayalin Efeler Ligi’ne çıkarak gerçekleştiğini hatırlatan Solhan Spor Kulüp Başkanı Ziya Sözen, Solhan Spor’un ilimize her anlamda katma değer katacağını söyledi.

 

Kulüp hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Sözen, “7 yıl önce Bingöl’ün şirin ilçesi Solhan YİBO’da başlayan hayal, Efeler ligine çıkarak gerçeğe dönüşen bir başarı öyküsü olan Solhan Voleybol Spor kulübü, Doğu Anadolu’nun Voleybol Efeler Ligindeki tek takım olma özelliğiyle de ön plana çıkıyor. Solhan Sporumuzun bu başarısı sporla ilgilenen herkese örnek olacak bir durum. Yedi yıl önce YİBO da okuyan çocukların harçlıklarını biriktirerek spor malzemesi alarak çıktıkları bu yolda bugün voleybolda en üst lig olan Efeler ligine çıkmak bir azmin inancın ve kararlılığının zaferidir. Solhan Spor Voleybol takımı sayesinde bütün Solhan halkımız voleybol ile yatıp, voleybol ile kalkıyor. Özellikle gençler için voleybol bir yaşam tarzı haline gelmiş durumda. Şuan Solhan ilçemizde her genç kardeşimiz voleybol sporu ile yakından ilgileniyor. Voleybol sayesinde geçlerimiz her türlü kötü alışkanlıktan uzak duruyor. Voleybola olan bu ilgi ve kuracağımız alt yapı sayesinde bir kaç yıl içinde Bingöl’den bütün takımlara voleybolcu transfer edecek duruma geleceğiz. Efeler ligine çıkan takımımızın ismini Bingöl Solhan Spor olarak değiştirdik. Bu takım artık bir ilçenin değil bütün Bingöl’ün hatta bütün Doğu Anadolu’nun efeler ligindeki temsilcisi olacaktır. Takımımız sayesinde Fenerbahçe, Galatasaray, Halkbank gibi büyük takımlar Bingöl’e gelecek ve Bingöl seyircisi ile buluşacaklar. Bu ilimizin tanıtımına çok ciddi katkı sunacaktır. İlimize gelen takımlar sayesinde ilimizin esnafı da ekonomik olarak bu pastadan faydalanacaktır. Bingöl Solhan Spor ilimize her anlamda katma değer katacaktır. Devletimiz; gençleri spora teşvik etmek için terörden ve uyuşturucudan uzak tutmak için ciddi bütçeler harcamaktadır.  Kulüp olarak bu kapsamda gençlerimizi ciddi anlamda spora teşvik ediyoruz. Çok kıt bütçeyle ve zor imkanlarla bu başarıları yakalayan kulübümüze destek olunması halinde Efeler liginde kalıcı hale geleceğiz ve ilimize her yönüyle çok ciddi katkılar sunacaktır. Efeler liginde mücadele eden takımlar çok ciddi bütçelerle oluşturulurken, biz takım olarak çok kısıtlı bütçelerle bu takımlarla mücadele edeceğiz. Bu kapsamda devlet büyüklerimizin bizim gibi imkanı olmayan doğu takımlarına pozitif ayrımcılık tanıyıp yardımcı olmaları lazım. Çünkü büyük takımlar bu işe ciddi bütçeler ayırıyor, ciddi anlamda büyük firmalarla sponsorluk antlaşmaları imzalıyorlar. Bu kapsamda başta Cumhurbaşkanımızı, Gençlik ve Spor Bakanımızı ve sponsorluk anlaşması yapacak büyük firmaları takımımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz. Verilecek destekler sayesinde takımımız ligde kalıcı hale gelecek ve gençlerimizin spora yönelmesinde ciddi anlamda katkı sunacaktır.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum