Advert
as

Solhan Spor 2. ve 3.Haftayı Puansız Kapattı

Solhan Spor 2. ve 3.Haftayı Puansız Kapattı

2020 – 2021 Voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi ikinci ve üçüncü hafta müsabakaların da Solhan Spor puansız ayrıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi ikinci hafta ve üçüncü hafta müsabakalarında temsilcimiz Solhan Spor Kulübü İnegöl Belediyesi ile Halkbank’a 3-0 ‘lık skorlarla mağlup oldu.

 

2020 – 2021 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 1. Haftanın ilk karşılaşmasında Spor Toto’yu setlerde 3-2 mağlup eden Solhan Spor, Bingöl merkez Karşıyaka spor salonunda İnegöl Belediyesini konu etti.

Kendi sahasında rahat bir maç çıkarması beklenen Solhan Spor, İnegöl Belediyesine 18-25, 23-25, 21-25’lik setlerle 3-0 mağlup oldu.

 

Solhan Spor ile İnegöl Belediye Müsabakasını Vali Kadir Ekinci, Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı ve Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız tribünden takip etti.

 

Üçüncü hafta müsabakasında ise Ankara deplasmanında Halkbank ile karşılaşan temsilcimiz Solhan Spor Kulübü müsabakayı 25-20, 25-15, 25-18’lik setlerle 3-0 kaybederek üçüncü haftayı da puansız kapattı.

 

Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımının, bir sonraki müsabakası Arkas Spor ile 22 Eylül 2020 Salı günü saat 13:00’da Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum