Advert
as

Gençlik Merkezi, Vatandaşlara Seccade Dağıttı

Gençlik Merkezi, Vatandaşlara Seccade Dağıttı

Solhan Gençlik Merkezi görevlileri Cuma namazı öncesinde Camii cemaatine tek kullanımlık seccade dağıttı.

Solhan Gençlik Merkezi, İmam Gazali Camisinde cep seccade dağıttı. Cuma namazında camiye gelen cemaate seccade veren Gençlik merkezi üyeleri, Pandemi süreci hayatın her alanında etkilerini göstermeye devam ettiğini belirttiler.

 

Cuma namazı öncesi tek kullanımlık seccade dağıtımını yapan Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan,“Gençlik ve Spor Bakanlığımız Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından 81 ilimizde eş zamanlı düzenlenen Cuma Namazında kullanılacak olan cep tipi seccade dağıtımını Solhan ilçemizde İmam Gazali camisinde gerçekleştirdik. Pandemi süreci hayatımızın her alanında etkilerini göstermeye devam ederken, bu yerlerden biride camilerdir. Her alanda duyarlı gençlerimiz tarafından faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi gönüllü gençlerimizce, Cuma Namazı girişinde cep tipi seccade dağıtımı yapmak suretiyle Pandemiyle mücadele süresince uyulması gereken kurallar konusunda hep birlikte daha dikkatli davranmamız gerektiği hususunda farkındalık oluşturulmuştur. Emeği geçen başta il müdürlüğümüz olmak üzere bu süreçte aktif rol alan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum