Advert
as

“Yenibaşak’ta Öğrenciler Mağdur Ediliyor”

“Yenibaşak’ta Öğrenciler Mağdur Ediliyor”

Yenibaşak Okul Aile Birliği Başkanı Zeynel Oya yaptığı açıklamada, “Yenibaşak YİBO’ya ataması yapılan öğretmenlerin çeşitli gerekçelerle her yıl il veya ilçe merkezine görevlendirme yoluyla gitmelerinden dolayı çocuklarımız mağdur olmaktadır.”dedi.

 

Yenibaşak YİBO’da okuyan öğrencilerin mağdur edildiğini belirten Okul Aile Birliği Başkanı Zeynel Oya, mağduriyetin giderilmesini istedi.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Yenibaşak YİBO Okul Aile Birliği Başkanı Zeynel Oya,“ Yenibaşak YİBO’ya ataması yapılan öğretmenlerin çeşitli gerekçelerle her yıl il ve ilçe merkezine görevlendirme yoluyla gitmelerinden dolayı çocuklarımız mağdur olmaktadır. Bu konuda tüm yetkililere durumu aktarmamıza rağmen herhangi bir çözüm bulunamamıştır. Bu durum tüm köy halkını ve çevre köy sakinlerini isyan ettirmektedir. Atanırken 4 yıl kalacağını kabullenerek gelen öğretmenlerin çocuklarımızı mağdur etme pahasına süresi dolmadan bir şekilde gitmelerini kabullenemiyoruz. Ancak süreleri dolduktan sonra yasal tayin haklarını kullanarak gitmeleri en doğru olan tutumdur. Ayrıca okulumuz pansiyonlu okul olduğu için belletmenlik yapacak öğretmen bile bulunamamaktadır. Tüm yetkilileri bir ya da birkaç kişinin memnuniyeti için ülkemizin geleceği olan 300 tane yavrumuzu mağdur etmemeye davet ediyorum. Sayın Valimizden, İl Milli Eğitim Müdürümüzden bir an önce çözüm bekliyorum.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum