Advert
as

Solhanspor’dan 'Bir Formada Benden' Kampanyası

Solhanspor’dan 'Bir Formada Benden' Kampanyası

Bingöl Solhanspor Yönetimi, 'Bir Forma da benden' kampanyası başlatarak, kulübe destek olanlara forma hediye edileceğini açıkladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden temsilcimiz Solhanspor Kulübü yönetiminin almış olduğu kararla 'Bir forma da benden' kampanyası başlatıldı.

 

Bingöl Solhanspor Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi'ndeki Doğu Anadolu Bölgesi'nin tek temsilcisi olan takımımız Bingöl Solhan Spor'a desteklerinizi bekliyoruz. Bingöl Solhanspor’a ait TR 4500 0100 0499 6556 5881 5001 banka hesap numarasına en az 100 TL bağışta bulunan ve dekontunu 0545 711 51 55 WhatsApp hattına atan herkese forma gönderilecektir. 100 TL katlarına göre forma talep edip eş, dost, arkadaşa hediye edilebilir. Kampanyamıza sunulacak destekle takımız güçlenecek ve inşallah Efeler Ligi'nde kalıcı hale gelecektir. Başta; Siyasetçilerimiz, iş insanlarımız, esnaflarımız, bürokratlarımız olmak üzere Bingöl'e gönül veren herkesi kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz. Haydi Bingöl! Gün; takımımıza sahip çıkma günüdür. Gün; birlik beraberlik günüdür.” denildi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum