Advert
as

Genç’te 6 Farklı Noktada Esrar Ele Geçirildi

Genç’te 6 Farklı Noktada Esrar Ele Geçirildi

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından Genç İlçesi kırsalında 6 farklı noktada 213 kg toz esrar ele geçirildi. Valilikten yapılan açıklamada, 9 şüpheli hakkında ise yasal işlem başlatıldığı açıklandı.

Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Genç İlçesi kırsalında 6 farklı noktada 213 kg toz esrar ele geçirildiğini belirtti.

 

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada,“Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından Uyuşturucu Madde İmal – Ticareti ve Bağımlılıkla Mücadele kapsamında yürütülen istihbari çalışmaları neticesinde; yasadışı kenevir ekimi yapıldığı, hasat edilecek kenevir bitkilerinin kubar ve toz esrar olarak piyasaya sürüleceğinin bilgisinin alınması üzerine, 08 Ekim 2020 günü Bingöl İli Genç İlçesi kırsalında (6) farklı noktada icra edilen operasyonda (15) beyaz çuval ve (1) beyaz renkli poşet içerisinde araziye gizlenmiş vaziyette toplam (213) kilogram toz esrar maddesi, (1) adet av tüfeği ve çok sayıda materyal ele geçirilerek (9) şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

 

Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteğiyle ilimiz genelinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ile mücadeleye aralıksız olarak devam etmektedir.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum