Advert
as

DEVA Partisi İlk Solhan İlçe Kongresini Gerçekleştirdi

DEVA Partisi İlk Solhan İlçe Kongresini Gerçekleştirdi

DEVA Partisi Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Ozan yapılan ilk Solhan ilçe kongresi sonucunda yeniden başkan seçildi.


Ülke genelinde devam eden Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) il ve ilçe kongrelerine Bingöl ilçelerinde birinci Olağan Genel Kurullarını yaparak devam ediyor. Bir hafta içinde Kiğı, Adaklı ve Solhan ilçelerinin olağan kongrelerini gerçekleştiren DEVA Partisi Bingöl İl Örgütü 13 Ekim’de Karlıova, 16 Ekim’de Genç ve merkez ilçe kongrelerini gerçekleştirecek.

9 Ekim Cuma günü Adaklı ilçe teşkilat merkezinin açılışı ve genel kuruluna ilçe halkı ve siyasi parti temsilcilerinden yoğun ilgi gösterildi. Kongreye Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar, Merkez İlçe Başkanı Orhan Çamuka, Genç İlçe Başkanı Abdulbaki Erdoğmuş, Divan Başkanlığını kurucu heyet üyesi Galip Akengin, partililer ve vatandaşlar katıldı. 

 Selamlama konuşması yapan Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar, “üç aylık bir il başkanlığı atamalarıyla başlayan sürecimiz bugün Bingöl ile beraber Kiğı, Adaklı ve Solhan da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Türkiye de ilçe atamalarını gerçekleştiren ilk Bingöl. Bu konuda da büyük bir özveri ile çalıştık. İlçe adaylarımızı da büyük bir çoğunlukla tecrübeli, dürüst ve ilkeli insanlarla yola çıkmaya karar verdik. Hepsi bizim için kıymetli ve değerlidir, yönetimdeki arkadaşlarımızda aynı şekilde. Cuma gününden itibaren Diyarbakır, Batman ve Bitlis’teki kongrelerimizde büyük bir heyecanla gerçekleşti. Genel Başkanımız sahalara indi. Halkta büyük bir teveccüh var, büyük bir ilgi var bunu görebiliyoruz. Özellikle doğu ve güneydoğu da ciddi bir ilgi var Genel Başkanımıza, bu vesileyle Solhan İlçe Kongremiz Solhanlılara hayırlı olsun. Ahmet başkanımı ve ekibini kutluyorum. Bundan sonraki mücadelede inşallah birlikte olacağız. Selam ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

“Bereket Damlası Bereket Ve Huzur Getirecek”
Divan Başkanlığını kurucu heyet üyesi Galip Akengin, Merkez İlçe Başkanı Orhan Çamuka, ve Genç İlçe Başkanı Abdulbaki Erdoğmuş’un yaptığı kongrede söz alan Solhan ilçe başkanı Ahmet Ozan, “DEVA Partisi ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlı olacaktır. Bolluk, bereket ve huzur getirecektir. Biz DEVA’ya inandık, Sayın Babacan’a inandık ve yola çıktık, katılımda bulunan herkese teşekkür ediyorum. DEVA Partisinin logosundaki damla, ülkemiz, ilimiz ve ilçemize bereket getireceğine inanarak yola çıktık. İnşallah ilçemizde de ben ve ekibim üzerimize düşeni layığıyla yapıp en iyi şekilde partimizi temsil edeceğiz. ” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum