Advert
as

Solhan Spor ile Başantrenör Ariğ Yollarını Ayırdı

Solhan Spor ile Başantrenör Ariğ Yollarını Ayırdı

Türkiye Voleybol Federasyonu 2020-2021 Sezonu AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, Başantrenör Ahmet Reşat Arığ ile yollarını ayırdı.


 

Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi temsilcilerinden Bingöl Solhanspor, Baş antrenör Ariğ ile yollarının ayrıldığını duyurdu. Kulüp Başkanı Sözen tarafından yapılan açıklamada, karşılıklı anlaşma sureti ile sözleşme feshinin gerçekleştiği belirtildi.

Bingöl’ün Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi temsilcisi Bingöl Solhan Spor kulübü tarafından başantrenör Ahmet Reşat Ariğ ile karşılıklı anlaşma sureti ile yollarının ayrıldığı duyuruldu.

Kulüp başkanı Ziya Sözen tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bingöl Solhan Spor Kulübü olarak Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi 2020-21 sezonu için 1 Temmuz 2020 tarihinde anlaştığımız baş antrenörümüz Sayın Ahmet Reşat Ariğ ile karşılıklı anlaşma sureti ile sözleşme feshini gerçekleştirdik. Sayın hocamıza verdiği emekler için teşekkür eder, sonraki yaşamından başarılar dileriz.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum