Advert
as

Solhan Spor 3, İstanbul BBSK 1

Solhan Spor 3, İstanbul BBSK 1

2020 – 2021 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, İstanbul BBSK voleybol takımını konuk etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi 15.hafta müsabakalarında temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, İstanbul BBSK voleybol takımını 3-1 mağlup etti.

İstanbul BBSK voleybol takımı ile karşılaşan temsilcimiz Solhan Spor Kulübü ilk seti 25-20 alarak müsabakaya 1-0’lık üstünlükle başladı, ikinci seti ise konuk takım 18-25 alarak durumu eşitledi. Üçüncü seti 25-19, dördüncü seti ise 25-19  alan temsilcimiz Solhan Spor müsabakayı 3-1 kazandı.

Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımının ertelenen 8. Hafta Ziraat Bankkart müsabakası 18 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 13:00’da Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum