Advert
as

Bingöl’de Sağlık Yatırımları Devam Ediyor

Bingöl’de Sağlık Yatırımları Devam Ediyor

Bingöl’deki sağlık tesislerinin planlanması, proje, ihale ve inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda Bahçelievler Mahallesi 5-6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi, Genç Yenişehir Mahallesi 6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve Sancak 2 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi + 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ihale tarihleri belli oldu.

 

Sancak 2 Hekimlik Aile Sağlığı merkezi + 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu

Sancak 2 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi + 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu, 4710,28 arsa üzerine 554 m2 inşaat oturum alanına sahip olup, tek kat olarak inşa edilecektir. Sancak 2 Hekimlik ASM+112 ASHİ hizmet binası ihalesi Bingöl İl Özel İdaresi tarafından 30 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir.

 

Bahçelievler Mahallesi 5-6 Hekimlik ASM 

Bingöl Merkez Bahçelievler Mahallesi 5-6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi, 1337 m2 arsaya, 1158 m2 kapalı alana ve 386 m2 inşaat oturum alanına sahip olup, bodrum kat + zemin kat + 1. Kat olarak inşa edilecektir. Bahçelievler 5-6 Hekimlik ASM hizmet binası ihalesi Bingöl İl Özel İdaresi tarafından 1 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir.

 

Genç Yenişehir Mahallesi 6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi

Genç Merkez Yenişehir Mahallesi 6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi, 1306,08 m2 arsaya, 1227,68 m2 kapalı alana ve 393,70 m2 inşaat oturum alanına sahip olup, bodrum kat + zemin kat + 1. Kat olarak inşa edilecektir. Yenişehir 6 Hekimlik ASM hizmet binası ihalesi Bingöl İl Özel İdaresi tarafından 7 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir. 

“Sağlık yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Bingöl İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu; “Zorlu pandemi sürecinde tüm imkânlarımızla halkımıza hizmet etmekteyiz. Bu hizmetlerimizin yanı sıra ilimiz için sağlık alanındaki yatırımlarımıza da aralıksız devam etmekteyiz. İnşaallah 2021 yılı hem pandeminin geride kaldığı hem de sağlık yatırımlarının büyük oranda tamamlandığı yıl olacaktır. Bu yatırımlarımızın hayırlı olmasını diliyor, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum