Advert
as

SOLHAN SPOR 3, HALİLİYE BLD. 1

SOLHAN SPOR 3, HALİLİYE BLD. 1

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Solhan Spor, 20. Hafta müsabakasında Haliliye Belediyeyi 3-1 mağlup etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Solhan Spor, Haliliye Belediye Voleybol takımını 3-1 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu. 
Solhan Spor Kulübü ile Haliliye Belediyesi müsabakasında, ilk seti 25-23, ikinci seti 26-24 alan Solhan spor müsabakaya 2-0’lık üstünlükle başladı. Üçüncü seti 18-25 alan konuk takım farkı bire düşürse de Solhan Spor dördüncü seti 26-24 alarak galip gelen taraf oldu. 
Böylelikle 4 maç eksiği olan Solhan Spor 6 galibiyet 18 puanla 11. sıraya yükseldi. 
Solhan Spor’un bir sonraki 21. Hafta müsabakası Galatasaray HDI Sigorta ile 12 Aralık 2020 tarihi saat 12:00’da Burhan Felek Vestel Voleybol Salonunda yapılacak. Müsabaka TRT Spor-2’de canlı olarak yayınlanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum