Advert
as

Bingöl’de 600 Aileye Kurban Eti Dağıtıldı

Bingöl’de 600 Aileye Kurban Eti Dağıtıldı

Bingöl’de Türkiye Diyanet Vakfı Bingöl Şubesi bünyesinde sosyal incelemesi tamamlanmış 600 ihtiyaç sahibi aileye Kurban eti dağıtımı gerçekleştirildi.

Türkiye Diyanet Vakfına Adak, Akika ve Şükür kurbanını emanet eden hayırseverlerin 84 hisse kurbanı TDV Bingöl şubesi tarafından İslami usullere göre kesimleri gerçekleştirildi. Kesilen Kurban etlerinden 600 ihtiyaç sahibi aileye pay edilerek dağıtımları organize edildi.
Daha önce sosyal incelemesi Vakıf şubesi tarafından gerçekleştirilen 600 aileye Mahallelerine göre sınıflandırma yapılarak SMS gönderimi ile haber vermek suretiyle bildirilen saatlerde Cami yanlarında dağıtımları Vakıf görevlileri tarafından yapıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum