Advert
as

Kısıtlamaya Uymayan 12 Kişiye 41 Bin TL Ceza Kesildi

Kısıtlamaya Uymayan 12 Kişiye 41 Bin TL Ceza Kesildi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 81 ilde uygulanan 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında Solhan’da 12 kişiye 41 bin 628 TL idari para cezası kesildi.

Yayınlanan kararnameyle uygulanmaya başlanan 3 günlük sokağa çıkma yasağı boyunca tüm Türkiye'de olduğu gibi Solhan’da da cadde ve sokakların boş kaldığı gözlendi.

Emniyet ekipleri, kısıtlamaya yönelik denetim yaparak, dışarıda olan vatandaşların izinlerini kontrol etti. Kısıtlamayı ihlal eden ve izinleri olmayan vatandaşlar ise cezadan kaçamadı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin denetlemeleri de kısıtlama boyunca devam etti.

80 saatlik kısıtlama süresinde Solhan’da kısıtlamaya uymayan 12 kişiye 41 bin 628 TL idari para cezası kesildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum