Advert
as

Bingöl’de 290 Milyon TL’lik Sağlık Yatırımı

Bingöl’de 290 Milyon TL’lik Sağlık Yatırımı

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 2020 yılında yürütülen 18 projenin toplam yatırım bedelinin 290 milyon TL olduğu açıklandı.

Bingöl Valiliği sosyal medya platformları üzerinden Bingöl’deki kamu kurumlarının yıllık faaliyetleri ve yatırımları paylaşılmaya devam ediyor. Paylaşımlarda, Bingöl İl Sağlık Müdürlüğünün 2020 yılında toplamda 18 projesinin hayata geçirildiği yapımı devam eden projelerle birlikte projelerin toplam maliyetinin 290 milyon TL olduğu yer aldı. 2020’de tamamlan projeler şöyle:
Karlıova, Kığı, Adaklı Devlet Hastaneleri Lojman yapım işi, yatırım bedeli 5 milyon 398 bin TL olan projede lojman sayısı 24 olarak belirtildi.
Yedisu ASM+TSM+112+ASHİ+LOJMAN yapım işi, yatırım bedeli 6 milyon 400 bin 320 TL olan projede lojman sayısı 4, hekimlik sayısı 2 olarak belirtildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum