Advert
as

Buzağı Destekleme Listeleri Askıya Çıkarıldı

Buzağı Destekleme Listeleri Askıya Çıkarıldı

Solhan Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, 1. Dönem Buzağı Destekleme listelerini askıya çıkardı.

Solhan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Buzağı Desteklemesi 1.Dönem İcmallerini 28.01.2021 tarihinden itibaren askıya çıkardı. Üreticiler,  15.02.2021 tarihi mesai bitimine kadar askıda kalacak olan listeleri kontrol ederek, listelerde bir hata gördükleri takdirde Solhan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne itiraz için başvurabilecekler.
Destekleme ile ilgili açıklama yapan Solhan İlçe Tarım ve Orman Müdürü İrfan Bozkurt,”01.01.2020 ile 31.08.2020 tarihi arasında doğan buzağılara devlet hayvan başına destek vermektedir. Suni tohumlama yapan çiftçilerimize buzağı başına 700 TL suni tohumlama yapmayan çiftçilerimize hayvan başına 470 TL devlet destek vermektedir. Askı icmali yayımlanmıştır. Askı süresince başvuru yapıp eksiği olan çiftçilerimiz düzeltme için İlçe Tarım Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir. Askı tarihi 28.01.2021, askıdan indirme tarihi ise 15.02.2021’dir.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum