Advert
as

İlçemizde Fahiş Fiyat Denetimi Yapıldı

İlçemizde Fahiş Fiyat Denetimi Yapıldı

Fahiş fiyat artışlarına yönelik şikayet başvuruları üzerine Türkiye genelinde denetimlerin artmasıyla birlikte Solhan'da da gerekli denetlemeler yapıldı.

Bingöl Ticaret İl Müdürü Abdulvahap Tanık ve ekibi ile Solhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemizde bulunan işletmelerde fiyat artışları konusunda denetimler yapıldı.

Ticaret Bakanlığı talimatlarıyla İl Müdürlüğü tarafından Fahiş Fiyat Artışlarına ilişkin olarak Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Yönetmeliği kapsamında İlçemizde bulunan yerel ve genel zincir marketlerde temel gıda maddelerinde denetimler yapılarak alış ve satış faturaları ve fiyat etiketleri incelendi.

Denetleme esnasında yetkililer, vatandaşların haksız fiyat artışlarına yönelik şikayetlerini Ticaret İl Müdürlüğüne, ALO 175 hattına ve Haksız Fiyat Artışı Sistemi mobil uygulaması üzerinden iletebileceğini belirtiler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum