Advert
as

Bingöl'de Bilinçli ve Güvenilir Trafik için Billboardlara Afişler Asıldı

Bingöl'de Bilinçli ve Güvenilir Trafik için Billboardlara Afişler Asıldı

Bingöl Valiliği tarafından "Trafik Medya Yüzleri Projesi" kapsamında billboardlara afişler asılarak kampanyaya destek verildi.

Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığımızca tüm yol kullanıcılarının daha bilinçli ve güvenilir bir trafik ortamında ulaşımlarının sağlanması amacıyla çeşitli çalışmalar yürütülmektedir. Bu çalışmalar kapsamında Trafik Başkanlığınca hazırlanan "2021-2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile Trafik Medya Yüzleri Projesinin Tanıtımı ve 2020 Yılı Trafik Medya Ödülleri Programı" 2 Şubat 2021 salı günü saat: 14.00'da Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın teşrifleriyle düzenlenmiştir. Bahse konu "Trafik Medya Yüzleri Projesinin" kampanya faaliyetleri ülkemiz genelinde yürütülmekte olup; 2 Şubat 2021 Salı gününden itibaren illerimizde halkın yoğun olduğu bölgelerde bulunan billboardlara kampanya görsellerinin asılması ve bu görsellerin dijital halinin elektronik billboardlarda gösterilmesi suretiyle kampanya sürekli olarak gündemde tutularak bilgilendirme faaliyetlerinin devamlılığı sağlanacaktır. İlimizde bahse konu proje kapsamında halkımızı bilgilendirme faaliyetleri, kampanya görsellerinin halkın yoğun olarak bulunduğu noktalarda billboard asılarak ve Genç Caddesi Dörtyol mevkiinde bulunan elektronik billboarda dijital gösterimi yapılarak sağlanmıştır.” Denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum