Advert
as

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü 16 İşçi Alacak

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü 16 İşçi Alacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğüne 16 işçi alınacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre; Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’nün İstanbul’da, Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan   Sokak   No:55   Beşiktaş   ve   Orhantepe   Mah.   Tekel   Cad.   No:6   Cevizli   Kartal adreslerinde  bulunan  işyerlerinde  istihdam  edilmek  üzere  4857 sayılı  İş  Kanunu  ile  bu Kanuna dayanılarak  çıkarılan  Kamu  Kurum  ve  Kuruluşlarına  İşçi  alınmasında  Uygulanacak  Usul  ve Esaslar  Hakkında  Yönetmelik  hükümleri  çerçevesinde  2  meslek  için  16  kamu  işçisi  alımı yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum