Advert
as

Yetimler Vakfı Bingöl’de 70 yetim aileye kırmızı et ulaştırdı

Yetimler Vakfı Bingöl’de 70 yetim aileye kırmızı et ulaştırdı

Yetimler Vakfı Bingöl İl Temsilciliği tarafından 70 yetim aileye kırmızı et yardımında bulunuldu.

Yaptıkları yardım faaliyetleriyle ismini sıkça duyuran Yetim, Öksüz ve Mağdurlar ile Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı (Yetimler Vakfı), hayırseverlerin yapmış oldukları yardımları yetim ailelere ulaştırmaya devam ediyor. 

Yaptığı çalışmalarla yetim çocukları unutmayan Yetim, Öksüz ve Kimsesiz Çocuklarla Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı (Yetimler Vakfı), Bingöl merkez ve ilçelerinde 70 yetim aileye kırmızı et yardımında bulundu.

Kentteki yetim ailelerin umudu olmaya devam ettiklerini belirten Yetimler Vakfı Bingöl Temsilcisi Salih Çelik, hazırladıkları kırmızı et paketlerini Bingöl merkez ve ilçelerinde tespit ettikleri yetim ailelere teslim ettiklerini söyledi.

Allah’ın merhameti yetimleri kollamaktan geçer
Çelik, “Yetim sevindirmek, yüzlerinde tebessüm oluşturmak en güzel sünnetlerden ve cennet kapılarından bir kapıdır. Bu noktada vatandaşlarımızı duyarlılığa davet ediyoruz. Bizler yetim ailelerimiz ve hayırseverler arasında bir köprü vazifesi görmekteyiz. Bingöl merkez ve ilçelerinde 70 yetim ailemize kırmızı et yardımında bulunduk. Elimizdeki imkanlar ölçüsünde yardımlarımız devam edecektir. Hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz. Allah’ın merhametine erişmek için yetimleri gözetip koruyalım. Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun” diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum