Advert
as

Tavz Der Solhanda 120 Aileye Gıda Yardımı Dağıttı

Tavz Der Solhanda 120 Aileye Gıda Yardımı Dağıttı

Tavz Der Solhan temsilciliği, Pandemi sürecinde ilçemizde sıkıntı yaşayan 120 aileye gıda kolisi yardımında bulundu.

Bingöl Merkezli sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunan Tavz Der, Pandemi sürecinde sıkıntı yaşayan ailelere; gıda yardımı ulaştırma çalışması yürütüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında ilçe temsilciliği tarafından Solhan’da 120 aileye gıda kolisinin ulaştırıldığı belirtildi.
Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği (Tavz-Der) Başkanı Yılmaz Araç, Bingöl genelinde 600 aileye gıda kolisi ulaştırma çalışmaların başlatıldığını belirterek İl Merkezi’nde paketlenen koliler; dernek üye ve gönüllülerinin saha çalışması ile belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağını dile getirdi.
Tavz Der Solhan temsilciliği tarafından yapılan açıklamada ise Solhan Merkezinde 95 ve ilçeye bağlı köylerde 25 aile olmak üzere ilçe genelinde toplam 120 aileye gıda kolisi ulaştırıldığını, yardımların aile ve aşiret ayrımı yapılmadan gerçekleştiği belirtildi. Temsilciler yardıma destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum