Advert
as

Solhan Spor, Efeler Liginde Kalmayı Garantiledi

Solhan Spor, Efeler Liginde Kalmayı Garantiledi

2020 – 2021 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, aldığı 3-2’lik Tokat Belediye Plevne galibiyeti ile Efeler Liginde kalmayı garantiledi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi 29. Hafta müsabakasında temsilcimiz Solhan Spor Kulübü evinde ağırladığı Tokat Belediye Plevne Voleybol takımını zorlu geçen müsabaka sonrasında 3-2 yenmeyi başardı.
AXA Sigorta Efeler Ligi 29. Hafta Solhan Spor ile Tokat Belediye Plevne arasında gerçekleşen müsabakada ilk seti 25-19 alan Solhan Spor müsabakaya 1-0 önde başladı. İkinci seti 19-25 alan konuk takım durumu eşitledi. Üçüncü seti 35-33 alan temsilcimiz tekrar farkı bire çıkardı. Dördüncü sette ise maça var gücüyle asılan Tokat Belediye Plevne 23-25 alarak 2-2’lik eşitliği sağladı. Tie break setini ise Solhan Spor 15-13 alarak müsabakayı 3-2 kazanan taraf oldu. Temsilcimiz almış olduğu bu galibiyet ile Efeler Liginde kalmayı garantileyerek 2021-22 voleybol sezonunda Bingöl’ü tekrar Efeler Liginde temsil edecek.
Böylelikle temsilcimiz Solhan Spor voleybol takımı 29. Haftayı 12 Galibiyet 34 puanla 9. Sıradaki yerini korudu. 
Solhan Spor’un bir sonraki 30. Hafta müsabakası İstanbul BBSK ile 27 Şubat 2021 tarihi saat 16:30’da İstanbul Haldun Alagaş Spor Salonunda yapılacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum