Advert
as

BİK Bilgilendirme Toplantısı Online Yapıldı

BİK Bilgilendirme Toplantısı Online Yapıldı

Basın İlan Kurumu sorumluluk alanındaki Bingöl ve Muş illerindeki gazeteciler ile online toplantı yaparak bilgilendirmede bulundu.

Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından gerçekleştirilen toplantıda gazetecilerin denetimde sorumlulukları aktarılırken mevzuat hakkında da bilgilendirme yapıldı.
Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından gerçekleştirilen online toplantıda Basın İlan Kurumu Diyarbakır Bölgesi’ne bağlı Bingöl ve Muş illerinde faaliyet gösteren gazete yetkilileri denetimler hakkında bilgilendirildi. 
2021 yılında yapılacak gazete denetimleri öncesi yapılan bilgilendirme toplantısı; 24 Şubat 2021 günü saat:10.00’da yapıldı. Toplantıya; Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü Kontrol Hizmetleri Müdürlüğü görevlilerinden Özer Elikoğlu, Kurumun İlan Hizmetleri Müdürlüğü görevlilerinden Altan Aydın ve Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez ile Bingöl ve Muş ilinde faaliyet gösteren gazete yetkilileri katıldı.
Basın İlan Kurumu sorumluluk alanına giren Bingöl ve Muş illerinde faaliyet gösteren gazetelerin 2021 yılında yapılacak denetimleri öncesi online olarak yapılan bilgilendirme toplantısında denetim sorumlulukları yanı sıra mevzuat ile ilgili bilgiler de verilip gazetecilerin soruları yanıtlandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum