Advert
as

Solhan’da Çocuklar için Film Gösterimi

Solhan’da Çocuklar için Film Gösterimi

Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Sosyal Ekonomik Destek hizmet modelinde yararlanan çocuklara ve ailelerine yönelik film gösterimi yapıldı.

Hizmet modellerinin odağını oluşturan "çocuğun yüksek yararı" ilkesi gözetilerek hizmet sunmaya devam eden, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza her türlü desteği sağlayan Solhan Sosyal Hizmet Merkezi, pandemi döneminde evde kal çağrısına uyarak zamanlarını evde geçiren çocuklarımızı unutmadı. Çocukların kaliteli ve eğlenceli vakit geçirebilmesi amacıyla meslek elemanları tarafından çocukların gelişim düzeyine uygun olacak şekilde seçilen film İlçe Kültür Merkezi konferans salonunda maske + mesafe + hijyen kurallarına uygun olarak gösterime sunuldu. 
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir, “kuruluş olarak hizmet sunumlarında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir" sözünü ilke haline getirdik. Çocuklarımızın gözlerindeki ışığın sönmemesi, yüzlerindeki tebessümün eksilmemesi, gelecekte özgüvenli, alanında yetkin ve insancıl yetişkinler haline gelmeleri için çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda sosyal ekonomik destek sunumunun yanı sıra kültürel faaliyetleri de önemseyerek ve bu alanlarda çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum