Advert
as

3-4 Mart'ta Kan Bağış Tır'ı Solhan'da

3-4 Mart'ta Kan Bağış Tır'ı Solhan'da

Pandemi sebebiyle kan stoklarının azaldığı bu günlerde Kan Bağış Kazanım Uzmanı Koç Solhanlı vatandaşları kan vermeye davet etti.

Kan stoklarının azaldığını belirten Diyarbakır Kan Bağış Merkezi Kan Bağış Kazanım Uzmanı Süleyman Koç açıklamasında, "Diyarbakır  Kızılay Kan Bağış Merkezi olarak 3-4 Mart 2021 tarihlerinde  10.00-17.30 saatleri arasinda Solhan eski Ziraat Bankası önünde kan bağış faaliyetimiz olacaktır. Azalan kan stoklarını arttırmak ve kan bekleyen hastalarımızın  mağduriyetlerini gidermek amacıyla desteğinize ihtiyaç duymaktayız. İlginiz ve desteğiniz icin şimdiden çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullanarak vatandaşları kan vermeye davet etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum