Advert
as

Üniversite ile İşkur Arasında ‘İşkur Kampüs’ Protokolü

Üniversite ile İşkur Arasında ‘İşkur Kampüs’ Protokolü

Bingöl Üniversitesi ile İşkur İl Müdürlüğü arasında ‘İşkur Kampüs’ iş birliği protokolü imzalandı. Protokolün imzaları RektörProf. Dr. İbrahim Çapak ve İşkur İl Müdürü Fesih Güler tarafından atıldı.

Bingöl Üniversitesi kampüsü içerisinde kurulacak olan ‘İŞKUR Kampüs Ofisi’, görevli iş ve meslek danışmanları tarafından öğrencilere işgücü piyasası, kurum faaliyetleri, iş arama becerileri, işverenle görüşme/mülakat teknikleri, özgeçmiş hazırlama gibi konularda bilgilendirme faaliyetlerinde bulunacak.

 Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, “İŞKUR İl Müdürlüğü ile imzaladığımız bu iş birliği protokolü ile ilk kez iş hayatına atılmayı düşünen öğrencilerimize kolaylık sağlayacak ve yol gösterecek güzel bir protokol oldu. Böyle bir ofisin üniversitemiz içerisinde açılmış olması, öğrencilerimizin mezuniyet sonrası kendilerini bekleyen fırsatlar hakkında bilgilendirmeler yapılmasına olanak sağlayacaktır.” dedi.

 İŞKUR İl Müdürü Fesih Güler,  kurumlarının bu tür faaliyetleri ile öğrencilerin deneyimlerinin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla uygulamalar yapmak olduğunu ifade etti.  Güler, “bu program, teorik bilgilerinin geliştirilmesini hedefleyen ‘İşbaşı Eğitim Programı’ gibi aktif işgücü hizmetlerinden yararlanabilmelerine imkân sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum