Advert
as

Eba Kullanımında Ersin Özyurt İHL, İl Üçüncüsü Oldu

Eba Kullanımında Ersin Özyurt İHL, İl Üçüncüsü Oldu

Uzaktan Eğitim süresince öğretmen, öğrenci ve Okullar Eba Kullanımını Arttırma Çalışmaları okul kategorisinde Şubat ayında Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesiil üçüncüsü oldu.

2021 yılında başlatılan Uzaktan Eğitim süresince öğretmen, öğrenci ve Okullar Eba Kullanımını Arttırma Çalışmaları okul kategorisinde Şubat ayında il üçüncü olan Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesine plaket verildi.

Konu ile ilgili okul idaresinden yapılan açıklamada,”2021 yılında başlatılan Uzaktan Eğitim süresince öğretmen, öğrenci ve Okullar Eba Kullanımını Arttırma Çalışmaları okul kategorisinde Şubat ayında okulumuz il üçüncüsü olmuştur.Bu kapsamda Bingöl İl Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, okul Müdürümüz İhsan Sönmez'e plaket ve teşekkür belgesi vererek tüm öğretmenlerimizi tebrik etmiştir.

 Bizler de okul idaresi olarak öğretmenlerimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum