Advert
as

Eski Şampiyon Solhan’ı Ziyaret Etti

Eski Şampiyon Solhan’ı Ziyaret Etti

Eski Dünya Güreş Şampiyonu Ercan Yıldız, Gençlik Merkezi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret etti.

 Eski dünya güreş şampiyonu aynı zamanda Spor Kulüpleri Daire Başkanı Ercan Yıldız’a Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen eşlik etti.

 

Zülfü Çalışkan ile birlikte Spor tesislerini inceleyen Yıldız, antrenörlerle görüşerek bilgi alışverişinde bulundu. Akabinde İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı'yı da makamında ziyaret eden Yıldız, ilçemizden ayrıldı.

Türk güreşinin önemli isimlerinden Ercan Yıldız Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Organizasyonlar Daire Başkanı olarak görev yapmakta, 1997 Yılında Büyükler kategorisinde Grekoromen stilde 54 kg’ da dünya şampiyonu olmuştu. Güreşi bıraktıktan sonra Türkiye Güreş Federasyonunda AS Başkanlık, Hamza Yerlikaya, daha sonra Dr. Osman Aşkın BAK‘ın milletvekillikleri yaparken danışmanlıklarını yapmıştı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum