Advert
as

Muhtar Özdemir, Dualarla Anıldı

Muhtar Özdemir, Dualarla Anıldı

Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir’in babası Muhtar Seyithan Özdemir katledilişinin 29. sene-i devriyesinde düzenlenen programla anıldı.

Düzenlenen program İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız,  Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat, siyasiler, stklar ve kurum amirlerinin katılımıyla gerçekleşti. Müftülük çalışanları Seyithan Özdemir ve diğer tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okunarak dualar ihya edildi. 
Solhan Sosyal Hizmet Merkezi personellerinden Sosyal Hizmet Uzmanı Rumeysa Öğüt tarafından Seyithan Özdemir’in özgeçmişinin okunması ile devam eden program verilen hayır yemeğinin ikram edilmesi ile son buldu. 
Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir yaptığı açıklamada; “Babam Seyithan Özdemir 1992 yılında PKK terör örgütü faaliyetlerinin en yoğun olduğu dönemlerde muhtarlık vazifesini en doğru şekilde yerine getirdi. Halkına ve vatanına hizmet etmekten bir an bile vazgeçmedi. PKK Terör örgütünün görevini bırakması için yaptığı baskılara, tehdit mesajlarına aldırış etmeksizin görevini tüm sadakati ile yerine getirdi. Şehadete yürüdüğü anlarda bile dalgalanan şanlı bayrağımızın gölgesinde istiklal marşını okudu ve şehadetini getirerek şehadet şerbetini içti. Bizler bu vatanı Aziz babam Seyithan Özdemir ve kahraman şehitlerimizin iman dolu göğüslerine, yılmayan mücadelelerine borçluyuz. Ruhları şad olsun." dedi. 
Özdemir son olarak, “Başta Kaymakamımız Mustafa Hamit Kıyıcı olmak üzere Belediye Başkanımıza, Ak Parti il-ilçe teşkilatına, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, Kızılay Bingöl Şube Başkanı, katılım sağlayan tüm Kurum Amirleri, stklar ile Şehit yakınları ve gazilere teşekkür ediyorum.  Sosyal Hizmet Merkezi personelleri olarak her ay düzenli şekilde Şehitlerimizin şehadetlerinin Sene-i Devriyesi münasebetiyle programlar düzenlemeye ve şehit ailelerinin yanında olmaya devam ediyoruz. Allah herkesten razı olsun.” dedi.


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum