Advert
as

Bayanlara Uyuşturucuyla Mücadele Semineri Verildi

 Bayanlara Uyuşturucuyla Mücadele Semineri Verildi

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Solhanlı bayanlara “En İyi Narkotik Polisi Anne” konulu seminer düzenledi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personellerinden Narkorehber Eyyup Esergun tarafından  Belediye Kültür Merkezinde ilçemiz bayanları için düzenlenen “En İyi Narkotik Polisi Anne” konulu seminer Covid-19 kuralları kapsamında alınan tedbirler sonrasında gerçekleşti.
Narkorehber Eyyup Esergun verdiği seminerde, "Kıymetli anneler, her şey sizin elinizde. Çocuklarımızı korumak, onları bu zehirden uzak tutmak için bu mücadeleyi birlikte vermeliyiz. Sakın benim evladım kullanmaz, öyle bir şey yapmaz demeyin ve tedbirinizi almayı unutmayın. Bizler dışarıda onlara bu zehrin ulaşmasını engellemeye çalışırken sizlerin de içeride çocuklarınızın davranışlarını izlemenizi, bizimle iletişim halinde olmanızı ve bu mücadelede bize kılavuzluk etmenizi istiyoruz. Sizlerin feraseti ve evlatlarınıza olan sonsuz sevginizle bu mücadeleyi başaracağız.” ifadelerini kullanarak bilgilendirme de bulundu.
Yapılan Açıklamada: ‘Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak ülkemizin geleceği gençlerimizi hedef alan uyuşturucu madde satıcıları ve kullanıcılarına yönelik yürütülen çalışmalarda ailelerin desteğini almak amacıyla, Solhan ilçemizin bayanlarının katılımı ile “En İyi Narkotik Polisi Anne” konulu seminer düzenlendi. Madde kullanımı ile mücadelede annenin önemi, madde kullanımı ile mücadelede ailelerin neler yapabilecekleri, madde kullanan kişilerin belirtileri konusunda eğitim verilmiştir. Uyuşturucu madde satıcıları ve madde kullanan şahıslara karşı kararlılıkla yürütülen çalışmalar Bingöl Halkının destek ve katılımı ile sürdürülmektedir. Bingöl Emniyet Müdürlüğü olarak yapılan her çalışma ülkemizin geleceği gençlerimizi her türlü madde bağımlılığına karşı koruma bilinciyle sürdürülmektedir.’ denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum