Advert
as

Solhan Spor Salonu, Meclis Gündeminde

Solhan Spor Salonu, Meclis Gündeminde

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman Solhan Kapalı Spor Salonunu TBMM gündemine taşıdı.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına sunulan soru önergesinde şu ifadelere yer verildi.
Aşağıdaki sorularımın Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Anayasanın 98’inci ve içtüzüğün 96ve 99’uncu maddeleri gereğince yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim. 
Solhan Spor voleybol takımı Efeler Liginde Bingöl’ü temsil etmektedir. Bu klasmanda bölgeyi temsil eden bir takımdır ama buna rağmen profesyonel ligde mücadele edeceği bir kapalı spor salonu bulunmamaktadır. Yapmış olduğunuz Bingöl ziyaretinde açıkladığınız yatırım vaatleri içerisinde Solhan İlçesinin bu ihtiyacına dair bir projenin yer almamış olması tepkiyle karşılanmıştır. Efeler Ligi’nde temsilcisi bulunan Solhanlı vatandaşlarımızın içlerine bir kapalı spor salonu yapılmasına dair beklentisi vardır.

Bu bağlamda;
1.Bingöl’de açıkladığınız yatırım planları içerisinde Solhan ilçesine kapalı spor salonu yapımı neden yer almamıştır?
2. Spor yatırımları açısından Bingöl’ün ihtiyaçları nasıl belirlenmiştir? Bu kapsamda hangi yatırımlar yapılacaktır?
3. İhtiyacı olan Solhan İlçesine değil, başka bir ilçeye kapalı spor salonu yapılacağı söyleniyor, böyle bir tasarrufta bulunmanızın gerekçesi nedir?
4. Önümüzdeki süreçte Solhan İlçemizin bu ihtiyacını karşılamak amacıyla bir çalışma yapacakmısınız?

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum