Advert
as

Deva Partisinden Esnaf Ziyareti

Deva Partisinden Esnaf Ziyareti

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Bingöl İl ve ilçe teşkilatı esnaf ziyaretleri kapsamında ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Deva Partisi Bölge Koordinatörü Pr.Dr. İbrahim Gezer, İl Başkanı Mikail Kovalar, Merkez ilçe Başkanı Orhan Camuka, Solhan İlçe Başkanı Ahmet Ozan, Genç İlçe Başkanı Abdulbaki Erdoğmuş ile parti teşkilatı esnaf ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

İlçe Merkezinde yaklaşık 120 esnaf ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getiren İlçe Başkanı Ahmet Ozan, “Partimizin kurucu üyelerinden aynı zamanda Bölge Koordinatörümüz Pr.Dr. İbrahim Gezer, İl Başkanı Mikail Kovalar, ilçe başkanlarımız ve partili heyetlerimizle birlikte esnaf ziyaretleri kapsamında esnaflarımızın taleplerini dinleyerek, çözüm odaklı istişarelerde bulunduk. Vatandaşlarımızın ilgi alakalarından dolayı herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum