Advert
as

“Hep Beraber Bu Salonu İlçemize Kazandıracağız”

“Hep Beraber Bu Salonu İlçemize Kazandıracağız”

Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen katıldığı Smaç Servis canlı yayınında “Hep Beraber Bu Salonu İlçemize Kazandıracağız” dedi.

Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen ile Voleybol Aktüel Genel Yayın Yönetmeni Savaş Eskigülek Özlem Taranacı’nınmoderatörlüğünü yaptığı Smaç Servis canlı yayınına konuk oldu.

Özlem Taranacı Başkan Sözen’e Solhan Spor hakkında gündemde olan Salon sorunu ve yapılan bazı paylaşımlar hakkında sorular yöneltti.

 Özlem Taranacı; Önümüzdeki sezon olarak takımın isminin Bingöl Genç Solhan Spor Olarak değiştirileceği konuşuluyor taraftarlar arasında bu konu hakkında siz neler söylemek istersiniz?

Başkan Sözen; “Özlem hanım bu tür yorumları tartışmaları sosyal medyada konuşulması tartışılması bile Solhan’ın büyüklüğüne Solhan Spor’a bana göre bir saygısızlıktır. Seyircilerimizi bunu söylerken biraz sonra beklide programın ana temasını oluşturan Solhan Spor Salonundan kaynaklandığını ben çok iyi biliyorum. Bunu söyleyen arkadaşlarımızın da belki iyi niyetle kinaye yaptığını da biliyorum. Çünkü Genç ilçemizde herhangi bir voleybol takımı olmamasına rağmen Solhan’ın beklediği salon yatırımının Genç ilçesine verilmesinden dolayı arkadaşlarımız sosyal medyada bunu sık sık dile getiriyorlar. Takım Solhan da salon genç’te maçlarda Bingöl’de oynanıyor. Kesinlikle Solhan halkına Solhan’daki ağabeylerimize, kardeşlerimize o kadarki sevgi, saygı gösteriyoruz ki kullandığımız her cümleyi beynimizde 3-4 defa dinlendirdikten sonra dilimize döküyoruz. Bakın bu sene Voleybol federasyonuna takımızın ismini Bingöl Solhan Spor olarak bildirmemize rağmen bu takımın emeğinden, çabasından dolayı bütün panolarda bütün maç anonslarında, spikerlerin yorumlarında, sizlerin telaffuzunda Solhan Spor olarak geçti. Aslında takımın ismi geçen sezon yaptığımız genel kurulda Bingöl Solhan Spor olarak değişti. Buda durup dururken biz takımın ismini Bingöl Solhan Spor yapalım olmadı. Belediye Başkanımızın, Nurullah başkanımızın, önceki arkadaşlarımızın ve yönetici arkadaşlarımızın hepsinin rızası alınarak bu karar alındı. Bu kararı almakla amacımız tüm Türkiye’deki ve dünyadaki Bingöllülerin takımı sahiplenmesidir ve desteklemesidir.” dedi. 

Salon konusunda pes etmeyeceklerini sonuna kadar devam edeceklerini ifade eden Sözen,
“Sene başından beri bütün amacımız takımımızın ligde kalması kadar Solhan’a Salon yapılması için kendi çabamızla gayretimizle, Solhan Belediye Başkanımızla mevcut yönetimimizle orada her defasında Ankara’ya gelen il encümenlerimizle Solhan İlçe Başkanımızla sürekli bu konuyu diri ve canlı tuttuk. Biz bu salonun yapılması yönünde bir beklenti içerisindeydik. Ve bununla ilgili de yetkililerimizden herhangi bir olumsuz cümle duymamıştık.”dedi. 

“Demek ki biz derdimizi meramımızı iyi bir şekilde ifade edemedik” diyen kulüp Başkanı Sözen, “Benim hayat felsefem realist ve gerçekçi olmaktır. Ben asla Solhan Spor taraftarını bu yayında tatmin etmek, tabiri caizse çok özür dilerim gazlarını almak onları kandırmak, olayı halının altına süpürmek amacında değilim. Ve gerçekten de çabalayacağız gayret edeceğiz gerekirse konuyu Sayın Cumhurbaşkanımıza kadar götüreceğiz. Hep beraber bu salonu ilçemize kazandıracağız.” İfadelerini kullandı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum